smile and beauty

Blogomban mindenről írok ami érdekes és mosolyt tudok vele bárki arcára is csalni ;)

Friss topikok

  • bekaaa_18: d) xĐ (2011.08.11. 13:15) Teszt
  • bekaaa_18: D) nyamm xD ( = (2011.08.01. 17:30) Teszt

Címkék

Öltözködési stílusok

2011.11.12. 10:36 | Sütikee | Szólj hozzá!

Válaszd ki, hogy melyik vagy ...

Trendi

Barbie

Visszafogott

Határozott

Romantikus

Divatmegvető

Modern fiatal

...és olvasd el a jellemzésed!

Trendi

 Mindig figyel arra hogy a legújabb divat szerint öltözzön, tökéletes legyen a haja és a sminkje. Szereti, ha megbámulják őt az utcán. Hobbyja a shoppingolás. De vannak, akik túlzásba esnek és még otthon is csak a legmárkásabb ruháikat hordják, és egy ruhát csak egyszer vesznek fel.

Barbie

 Imádja a feltűnő színeket, és flitteres, csili-vili cuccokat. Legtöbbször magssarkú cipőt hord. Könnyen felismerhető arról, hogy hatalmas parfümfelhő van körülötte. Az egész világot rózsaszínben látja.

Visszafogott

 Ez a csoport három részre bomlik:

 

 

 a) Nagyon jó az ízlésük, tudják, hugy mi az aktuális divat. De nem hordanak feltűnő ruhákat, igyekeznek beleolvadni a környezetükbe. Nem hordanak divatos rucikat mivel nem mutatnak benne jól, van valamilyen gondjuk a külsejükkel (túl kövér, sovány,alacsony, magas vagy előnytelen alakú).

b) Nincs jó ízlése, de ha jól öltözködne, csini is lehetne. Igénytelen, nincs érzéke a divathoz, sem a sminkeléshez. Az anyukája (rosszabb esetben a nagymamája) vesz neki ruhát és ő mondja meg neki hogy mit mivel vegyen fel.

c) Jó az ízlése és csinosnak is mondható alakja van. Trendin, de visszafogottan öltözködik, néha túlságosan is. Talán ez azért is van, mert nagyon kevés az önbizalma. Ritkán próbál ki feltűnő ruhákat, ami nála extrém esetnek számít.

 

Határozott

Ízlésesen és elegánsan öltöznek. Figyelnek a megjelenésükre. Sosem visznek semmit túlzásba, mindig az alkalomhoz illően öltöznek fel. Nagyon szeretnek kiegészítőket hordani. Viszont néha túl sok bennük a feszültség és mindenáron meg akarnak felelni mindenkinek. Nehezen tudnak ellazulni.

Romantikus

 

 Szeretik a nőies, cuki ruhákat. Mindig figyelnek arra, hogy a hajuk ápolt legyen és tökéletesen álljon. Gyakran hordanak szoknyát, spagettipántos felsőt és játékos kiegészítőket. Nem szeretik a hivalkodó embereket. Érdekli őket a művészettekkel kapcsolatos dolgok.

 

 

 

 

 

 

Divatmegvető

Ez a csoport két része oszli:

a) Mint a nevükből is kederül, hidegen hagyja őket a divat. A hajukat és a körmüket szinte sosem festik, egyáltalán nem sminkelnek. Szeretik a természetet és az állatokat. Magassarkú cipőt soha nem vennének fel.

b) Képtelenek felvenni a ritmust a divattal, ami nekik tetszik, az másoknak nem. Előnytelenül öltözködnek, vagy/és mindent magukra aggatnak. Egymáshoz nem illő darabokat és egymással nem harmonizáló színeket hordanak.

Modern fiatal

 Legtöbbször a póló + csőfarmer + tornacsuka összeállítást választják. Nehezükre esik, ha valamilyen alkalomra elegánsan kell felöltözniük. Zene nélkül nem tudnak élni. Nem félnek megmondani a véleményüket. Kiegészítőnek legtöbbször karkötőt és napszemcsit hordanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://smileandbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr173372237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása